email 84
fr
fr

Vlaams-Brabant CPL.vbr@police.belgium.eu

Het bestuur van de provinciale afdeling Vlaams-Brabant heet u van harte welkom op de nieuwe webpagina van CPL Vlaams-Brabant. 

Via deze pagina houden we jullie op de hoogte van toekomstige activiteiten. Hou deze dus zeker in de gaten! 

Bestuur

Voorzitter: Anke Stakenborg

Penningmeester: Philip Beke 

Overige bestuursleden: Sophie Schuddinck, Karen Plasschaert, Betty Swerts, Carla Lonneville en Dirk Callebaut

Rekening Vlaams-Brabant bij KBC

IBAN:  BE89 7340 2725 4985

BIC code:  KREDBEBB

ACTIVITEITEN 2019

14-03-2019 - lentehappening

Op 14 maart blikten we tijdens de lentehappening terug op een geslaagd en boeiend 2018.  Koen Marichal was onze inspirerende spreker van de avond. Hij is oprichter van "The Future Leadership Initiative", onderzoekt en ontwikkelt leiderschap aan de Antwerp Management School. Daarnaast is hij coauteur van de referentiewerken "De leider in de spiegel" (2013), "De kleren van de leider" (2017) en "Naar gedeeld leiderschap" (2018). Hij heeft met ons zijn inzichten gedeeld over de omslag van oud naar nieuw leidinggeven. 

27-05-2019 - bezoek aan Europol 

Op 27 mei staat een bezoek aan EUROPOL met het Belgian Liaison Bureau, het European Counter Terrorism Center en het Operationeel Centrum op het programma. Key note speaker wordt onze voormalige commissaris-generaal Catherine De Bolle.  Zie kalender met alle informatie over programma, vervoer en prijs. 

Oktober/November

In het najaar organiseren we nog een activiteit in onze provincie, vermoedelijk rond innovatie.  Hou de kalender in het oog.

06-12-2019 - kerstfeest

Noteer alvast de datum in jullie agenda.  Op 6 december organiseren we (naar jaarlijkse gewoonte) ons kerstfeestje waarbij het bestuur een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Gezelligheid troef!

Wil je graag lid worden of heb je een vraag, stuur ons gerust een mail op vbr@cplbelgium.be. 

Activiteiten